Obuolių sulčių pasterizavimas.

 

Obuolių sulčių pasterizavimas atlieka svarbų vaidmenį visame sulčių gamybos procese. Galutiniam produktui visada keliate tam tikrus kokybės reikalavimus. Dirbant su „gyva“ žaliava, siekiamas kokybės lygis tiesiogiai priklauso nuo naudojamų įrenginių.

 

Taigi, siekiant aukščiausios produkto kokybės ir teigiamo vartotojų įvertinimo, Jūsų sulčių spaudimo linija turi turėti tinkamai parinktą sulčių pasterizavimo įrangą.

 

Maisto pramonės įrengimai sulčių gamybai

 

Parduodame šią sulčių pasterizavimo, spaudimo ir kitą susijusią įrangą:

 

  • Pasterizatorius, sterilizatorius

  • Juostinius presus

  • Dekanterius

  • Centrifugas

  • Aseptines talpas

  • Talpas sultims ir sulčių koncentratams

  • Sulčių koncentrato gamybos ir perdirbimo įrangą

  • Sulčių ar sirupo ingredientų maišymo įrangą

  • Vaisių tyrės gaminimo technologijas

  • Kitą susijusią technologinę įrangą

Obuolių sulčių pasterizavimas ir aseptinio kokybinių parametrų išlyginimo įranga

 

Aseptinio kokybinių parametrų išlyginimo procesas toliau pateikiamas kaip pavyzdys ir yra tik vienas iš keleto galimų technologinių sprendimų siekiant užtikrinti vienodą produkto ar atskirų jo partijų kokybę viso gamybinio proceso metu.

 

Trumpai apie jį...

 

Obuolių sulčių spaudimo linija gamybinio proceso metu turi užtikrinti vienodos kokybės galutinį produktą.

 

Siekiant vienodos kokybės, visi procesai turi veikti sinchroniškai ir vienodai. Tačiau ką daryti tokiu atveju, kai gamybinė linija dėl tam tikrų priežasčių laikinai sustoja? Arba nelygiai paskirstomas žaliavos padavimas perdirbimui dėl ko sutrinka gamybiniai srautai?

 

Vienu iš šios problemos sprendimo būdų gali būti sistema, suvienodinanti ir standartizuojanti produkto kokybę bei išlaikanti jo sterilumą iki pat išpilstymo etapo.

 

Kiekvieno atskiro spaudimo produkcija išliks tos pačios kokybės, kadangi užpildžius saugojimo talpą sultimis, jos bus sumaišomos su steriliu azoto mišiniu, taip užtikrinant produkcijos kokybės stabilumą iki pat sulčių išpilstymo į atskiras pakuotes.

 

Sistema paprastai susideda iš trijų talpų, taip užtikrinant nepertraukiamą produkcijos gamybą.

Orientacinės technologinės charakteristikos

Instaliuota elektros galia – 10 kW

Sausas 6-8 barų slėgio garas kiekvienam sterilizavimo ciklui (1h) – 300 Kg/h

Techninio vandens 3 barų slėgio padavimas – 2 m3/h

Suspausto oro 8 barų slėgio padavimas – 35 Nl/min

Minkšto vandens 2 barų slėgio padavimas – 0,3 m3/h

Azoto 6 barų slėgio padavimas – 60 m3

 

*nurodytas aprašymas yra orientacinis ir gali skirtis priklausomai nuo Jūsų pasirinktos technologijos, gamintojo ir gamybos pajėgumų

Apie partnerį sulčių gamybos technologijose

NAVATTA bendrovė įkurta 1983 metais Italijoje. Po įkūrimo bendrovė ėmėsi veiklos kaip atskirų įrengimų subtiekėjas visiems didiesiems maisto pramonės įrengimų gamintojams Parmoje bei visoje Italijoje, pagamintą įrangą surenkant užsakovo gamybinėse patalpose.

 

Per daugelį veiklos metų NAVATTA išvystė savo kompetenciją ir gamybinę patirtį tokiuose šviežių daržovių perdirbimo procesuose kaip lupimas, skutimas, rūšiavimas, trynimas ir kt.

 

Įmonei nuolat plečiant savo veiklos apimtis 2012 metais buvo įsigyta METRO INTERNATIONAL, bendrovė, turinti dvidešimties metų patirtį kuriant inovatyvias technologijas bei įrangą vaisių perdirbimo, sulčių spaudimo, vaisių piure gamybos, išgarinimo/koncentravimo bei aseptiniuose procesuose.

 

Atsižvelgiant į didelį poreikį rinkoje, NAVATTA be standartinio išfasavimo į 200 litrų tarą taip pat tiekia 3-20 litrų talpos sulčių aseptinio išpilstymo į maišelius (Bag-in-Box) įrangą.