Pramoniniai įrenginiai ir technologijos​

Pramoniniai įrenginiai ir technologijos šiame puslapyje yra suskirstytos pagal pramonės šakas. Išsirinkite Jus dominančią sritį ir sužinokite ką galime pasiūlyti Jūsų verslui.

 

  • Maistinių žaliavų paruošimo technologijos

  • Gamybos technologijos

  • Išfasavimas į Jūsų pasirinktą tarą

  • Įpakavimas

  • Medžiagas bei energiją taupančios technologijos ir kt.

 

- tai sritys, kuriose Jums siūlome savo ilgametę patirtį bei profesionalių gamintojų įrangą ir paslaugas.


Prieš pasirinkdami konkrečią įrangą norite pasikonsultuoti arba sužinoti daugiau apie technologijas ir jų pritaikymą Jūsų verslui?


Susisiekite su mumis ir mes Jums patarsime nuo ko pradėti!

 

 

 

Dažniausiai ieškoma įranga:

Vandens ir vaisvandenių gamyba

Pramoniniai įrenginai ir technologijos gali būti labai įvairūs, priklausomai nuo Jūsų gaminamos produkcijos, gamybos apimčių bei pageidaujamos taros.


Tinkamos technologijos parinkimas yra itin svarbus žingsnis pradedant gamybą ar atnaujinant Jūsų esamą įrangą.


Butelių kiekis per valandą, pilnai automatizuota ar pusiau rankinė įranga, užpylimo technologija priklausomai nuo Jūsų gaminamo produkto, taros pasirinkimas - padėsime atsakyti į Jums kylančius klausimus bei pasirinkti Jūsų verslui tinkamiausią sprendimą.


Pasinaudokite mūsų patirtimi randant klientams optimaliausius sprendimus, pritaikytus pagal individualius kliento gamybos poreikius bei produkciją.

Vyno gamyba

Kuo geriau prinokę vynuogės, tuo skanesnis iš jų gaminamas vynas. Tačiau tai dar ne viskas. Vyno gamyba reikalauja atitinkamų žinių, įgudžių bei įrangos.

 

Specialios vyno paruošimo ir saugojimo talpos, reikiamo technologinio režimo užtikrinimas, paruošimas išpilstymui bei atitinkama išpilstymo bei apiforminimo įranga yra tik keletas iš daugelio vyndarystės technologinio proceso paslapčių. 

 

Nuo vyno fermentavimo talpų iki išpilstymo į butelius, uždarymo, etiketavimo bei įpakavimo - siūlome Jums platų įrangos pasirinkimą.

 

Taip pat siūlome kamščius, kapsules, “miuzle” ir kitas reikiamas medžiagas.

 

Vaisių perdirbimas

Mūsų siūlomi pramoniniai įrenginiai padės Jums savo vaisių derlių realizuoti ne tik turguje ar prekybos tinkluose.

 

Vaisių perdirbimas ruošiant įvairius produktus, tokius kaip uogienės, mišiniai ar džiovinti vaisiai, gali būti puiki galimybė rasti naujų pirkėjų ar įžengti į naujas rinkas.

 

Priklausomai nuo Jūsų verslo sumanymo, galime pasiūlyti įvairios vaisių perdirbimo įrangos - nuo vaisių pirminio apdirbimo iki terminio apdorojimo bei fasavimo į Jūsų pasirinktas talpas.

Atsarginės dalys. Įrangos modernizavimas.

Tiekiame atsargines dalys maisto pramonės įrengimams, taip pat atliekame įrangos remonto ar atnaujinimo/modernizavimo darbus pagal kliento poreikius. 

 

Galime atlikti įrangos pajėgumų perskaičiavimą ir, esant galimybei, padidinti įrenginio galingumą, o taip pat atlikti gamybinės linijos optimizavimo darbus, sumažinant vandens ir energijos suvartojimą.

Pieno perdirbimas

Pieno produktų perdirbimas yra susijęs su daugeliu technologinių porcesų. Galime Jums pasiūlyti pieno filtravimo, fasavimo, įpakavimo įrengimus ar dozatorinius siurblius - priklausomai nuo Jūsų verslo apimčių ir poreikių.

 

Pasinaudokite mūsų patirtimi parenkant klientams produkcijos perdirbimo sprendimus, pritaikytus pagal individualius kliento gamybos poreikius.

 

Kreipkitės į mus ir būkite tikri dėl savo produkto kokybės.

Alkoholinių gėrimų gamyba

Produkto kokybė ir grynumas priklauso nuo tinkamo pasiruošimo jo gamybai. Spirito gamyboje itin svarbu užtikrinti tinkamas fermentacijos sąlygas, išvengti nepageidaujamų pašalinių kvapų bei bakterijų atsiradimo.

 

Vėliau sekantis distiliavimo rektifikavimo procesas, galutinio produkto surinkimas ir apdirbimas, išfasavimas, gamybos atliekų perdirbimas taip pat reikalauja tam tinkamos įrangos bei technologijų.

 

Šioje srityje esame įgyvendinę eilę projektų. Siūlome kokybišką spirito gamybos įrangą, procesų modernizavimą bei valdymą.

Sulčių gamyba

Žaliavos apdorojimas, sulčių spaudimas, nuskaidrinimas, filtravimas, pasterizavimas, saugojimas, išpilstymas į talpas - kiekviena šio technologinio proceso dalis turi savo ypatybių bei specifikos.


Taikant tinkamas technologijas, Jūsų produktas gali išsiskirti savo kokybe bei patrauklumu galutiniam vartotojui.


Šioje srityje įgyvendinti projektai leidžia mums savo patirtimi pasidalinti ir su Jumis.

 

 

Daržovių perdirbimas

Nesvarbu ar savo produkciją parduodate galutiniam vartotojui, ar prekiaujate didmena - savo klientams galite pasiūlyti geresnės kokybės ir įvairesnės produkcijos.

 

Daržovių perdirbimas į norimą produktą, jo išfasavimo ar etiketavimo sprendimai, leis Jums lanksčiau reaguoti į galutinio vartotojo poreikius.

 

Pradedant žaliavos apdorojimu ir paruošimu tolesniems technologiniams procesams, baigiant konservavimu - pritaikius tinkamą technologiją, Jūsų idėjos bus lengvai įgyvendintos.

 

Kontaktai

Klauskite mūsų:

UAB Tumosa ir partneriai

Bendorėlių 2-oji al., 32

Vilnius, LT-14196

Lietuva

e-paštas:  info@tumosa.lt

telefonas: +370 687 39377

skype: arvydastumosa

 

 

LinkedIn profilis