Profesionali sulčių spaudimo įranga.


Profesionali sulčių spaudimo įranga vaisių ir daržovių sultims. Planuojate naujos produkcijos gamybą? Atnaujinate esamas sulčių spaudimo linijas?

 

Siūlome individualius sprendimus, optimizuotus ir pritaikytus Jūsų žaliavai ir technologiniams procesams. Tai gali būti tiek atskiri maisto pramonės įrengimai, tiek pilnai sukomplektuota sulčių spaudimo linija. Parduodame įvairias technologijas – nuo paprastų sulčių spaudimo presų iki sulčių pirminio filtravimo ar visiško nuskaidrinimo įrangos.

 

Įsigykite įvairaus pajėgumo profesionalią sulčių spaudimo įrangą, kuria galėsite:

 

  • Spausti kokybiškas vaisių ar daržovių sultis

  • Gaminti “žalias” sultis tolesnei sulčių koncentrato gamybai

  • Derinti keletą skirtingų sulčių spaudimo ir galutinio produkto
    gamybos technologijų

 

Maisto pramonės įrengimai sulčių gamybai

 

- Nuolatinio veikimo juostiniai presai


- Dekanteriai

 

- Centrifugos

 

- Susijusi technologinė įranga – atskiri įvairaus pajėgumo įrengimai ar pilnai sukomplektuotos linijos

 

Profesionali sulčiaspaudė vaisių ar daržovių sulčių gamybai

 

Nepriklausomai nuo Jūsų gamybos apimčių ar žaliavos, sultis verta spausti naudojant profesionalią sulčių spaudimo įrangą. Sulčių kokybė padės konkuruojant su kitais gamintojais ir tenkinant augančius vartotojų poreikius.

 

Sulčių spaudimo linijoje galima kombinuoti juostinius presus bei dekanterius. Toks sprendimas užtikrintų lankstų įvairių rūšių vaisių ir daržovių perdirbimą naudojant tą pačią liniją.

 

Pavyzdžiui, sultis spaudžiant iš trintos obuolių masės, tą pačia sulčių spaudimo liniją taip pat galima pritaikyti spaudžiant ir įvairių uogų ar net daržovių sultis.

 

Spaudžiant uogų sultis, dekanteriu išspaudus mažo drumstumo sultis, po tokio spaudimo likusią uogų masę papildomai antrą kartą galima išspausti juostiniu presu.

 

Toks procesų derinimas padeda gauti maksimalų produkto kiekį ir mažiausius žaliavos nuostolius. Naudojant aprašytą maisto pramonės įrengimų derinimą sulčių gamyboje, idealiu atveju galima pasiekti net iki 95 proc. produkcijos kiekį nuo žaliavos masės. Taigi, didinamas visos gamybinės linijos efektyvumas.

Apie partnerį

 

NAVATTA bendrovė įkurta 1983 metais Italijoje. Po įkūrimo NAVATTA ėmėsi veiklos kaip atskirų įrengimų subtiekėjas visiems didiesiems maisto pramonės įrengimų gamintojams Parmoje bei visoje Italijoje, pagamintą įrangą surenkant užsakovo gamybinėse patalpose.

 

Per ateinančius metus NAVATTA išvystė savo kompetenciją ir gamybinę patirtį tokiuose šviežių daržovių perdirbimo procesuose kaip lupimas, skutimas, rūšiavimas, trynimas ir kt.

 

Įmonei nuolat plečiant savo veiklos apimtis 2012 metais buvo įsigyta METRO INTERNATIONAL, bendrovė, turinti dvidešimties metų patirtį kuriant inovatyvias technologijas bei įrangą vaisių perdirbimo, sulčių spaudimo, vaisių piure gamybos, išgarinimo/koncentravimo, aseptiniuose procesuose.

 

Šiuo metu NAVATTA be standartinio išfasavimo į 200 litrų tarą taip pat tiekia 3-20 litrų talpos sulčių aseptinio išpilstymo į maišelius (Bag-in-Box) įrangą.